ΤI EINAI TO GAMA HELLASΤο GAMA Hellas είναι το εγκεκριμένο και επίσημο παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού GAMA International για την Ελλάδα και την Κύπρο και αποτελεί τον μοναδικό τρόπο σύνδεσης μελών από την Ελλάδα και την Κύπρο με τον Διεθνή Οργανισμό.

 H GAMA International είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ηγετών που διαμορφώνουν τον κλάδο των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Είναι ο μοναδικός οργανισμός αφιερωμένος στην υποστήριξη της επαγγελματικής ανάπτυξης των συντονιστών στον κλάδο των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

 Ο σκοπός της GAMA International, μέχρι και σήμερα, είναι να υπηρετεί τις ανάγκες ανάπτυξης των manager, χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές που έχουν αναπτύξει πολύ πετυχημένα συστήματα πωλήσεων στις ΗΠΑ. Στηρίζει τους managers με σύγχρονες εφαρμογές ώστε να αναπτυχθούν, να γίνουν καλύτεροι  και να διευθύνουν με επιτυχία τα γραφεία τους.

 Ως μέλη της GAMA International μπορούν να εγγραφούν συντονιστές οποιουδήποτε συστήματος διανομής. Πιο συγκεκριμένα, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν συντονιστές όλων των βαθμίδων του Agency System. Παράλληλα, ως μέλη μπορούν να εγγραφούν και ανεξάρτητες επιχειρηματικές μονάδες, πράκτορες ή μεσίτες, οι οποίοι διοικούν και ηγούνται μιας ομάδας συνεργατών. Όσο μεγαλύτερη είναι η μονάδα που διοικούν τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη σύνδεσης και υποστήριξης τους από έναν οργανισμό όπως η Gama International. Επίσης ως μέλος της Gama International μπορεί να εγγραφεί και κάθε στέλεχος εκτός προμηθειακού καθεστώτος που έχει ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των δικτύων πωλήσεων ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, όπως Διευθυντές Πωλήσεων, Επιθεωρητές Δικτύων, Διευθυντές Marketing, Στρατολόγοι ή Eκπαιδευτές. Τα εγγεγραμμένα μέλη της αυτή τη στιγμή φτάνουν τα 9.347. Η GAMA International προσφέρει στα μέλη της μόρφωση παγκοσμίου βεληνεκούς και πηγές εκπαίδευσης. Παράλληλα, προσφέρει ένα ουδέτερο πεδίο όπου τα μέλη της μπορούν να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες συναδέλφους τους, να ανταλλάζουν ιδέες για ό,τι καινούριο βγαίνει στην ασφαλιστική βιομηχανία.

 Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια αρκετοί managersπληρούν τις προϋποθέσεις διάκρισης στις κατηγορίες International Management Award, First in Class Award και Frontline Leader Award.

 Σε επίπεδο management, η σύνδεση με τη GAMA International αποτελεί μια πηγή έμπνευσης , δύναμης και δημιουργικότητας. Σε βοηθά να αντιμετωπίσεις επιτυχώς όλες τις προκλήσεις του management. Σε μαθαίνει πώς να καθοδηγείς τους ανθρώπους σου και να τους οδηγείς σε μια επιτυχημένη καριέρα με πολύ υψηλά εισοδήματα. Σου δημιουργεί έναν τρόπο σκέψης που σε βοηθά να αναζητάς τα καλύτερα για τον εαυτό σου και τους συνεργάτες σου. Σε οπλίζει με εργαλεία για να μπορείς να αντιμετωπίζεις οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύπτουν στο δρόμο σου. Σου δημιουργεί έναν τρόπο σκέψης που σου λέει:

·         Μπορώ να αντιμετωπίσω οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύψουν στο δρόμο μου

·         Θέλω τα καλύτερα για το εαυτό μου και τους συνεργάτες μου

·         Πιστεύω στον εαυτό μου και στις απεριόριστες δυνατότητες που έχω

 

 Αποκτώντας ένα νέο mindset είσαι περισσότερο έτοιμος από ποτέ ώστε να ανακαλύψεις τα όριά σου και να τα ξεπεράσεις