ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΣΣΑΣ-GAMA Hellas, 31/5/2019, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Mε κεντρικό θέμα HOLISTIC LEADERSHIP – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ” και σημαντικό αριθμό έγκριτων εισηγητών από την Διεθνή και Ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει το ετήσιο εκπαιδευτικό συνέδριο – θεσμό που απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών.

Το ετήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31/5/2019, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι :

η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International

ο κ. J. Christopher Noonan, ChFC, CLU, Executive Vice President AXA Advisors

ο κ. Troy Korsgaden, President & Consultant, Korsgaden International

ο κ. Rick Pitino, Head Coach-Member of Basketball Hall of Fame!

ο κ.Νικόλαος Γκούβας, Ψυχίατρος, Πρόεδρος κλάδου πληροφορικής και καινοτόμων τεχνολογιών Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, CEO at Melapus

η κα Σοφία Θωμαΐδου, Certified NLP Trainer

       Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA Internationals LAMP και, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός σε ό,τι αφορά στο management, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική διαχείριση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού των δικτύων πωλήσεων.

Πρόκειται για το 7ο κατά σειρά συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται με keynote speakers από την GAMA International και το 5ο από την ίδρυση της GAMA Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών - Χορηγών.    

       Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ε.Ε. και του Ε.Ε.Α.

       Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών.

  • PLATINUM SPONSORS είναι οι εταιρίες AXA, GENERALI, PRIME Insurance και ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης του συνεδρίου.
  • GOLD  SPONSORS είναι οι εταιρίες ALLIANZ, INTERAMERICAN, METLIFE και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.
  • SILVER  SPONSORS είναι οι εταιρίες, AIG, CNP CYPRIALIFE - ΖΩΗΣ, EUROLIFE ERB Ασφαλιστική, Eurolife LTD, INTERASCO και ΜΙΝΕΤΤΑ.
  • PRINT SPONSOR η APEIRON και με την συμμετοχή οι εταιρίες: AFFIDEA, CROMAR, DAS Hellas, IONIOS NEW AGENCY, LIFE PLAN Insurance, METROPOLITAN Hospital, Resolute και ΠΑΡΟΝ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ