ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΠΣΣΑΣ, 23/11/2016, ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 30 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων την Τετάρτη 23/11/2016, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Την εκδήλωση τίμησαν:

Eκπρόσωποι των Ασφαλιστικών Εταιρειών: (αλφαβητικά)

v  A.I.G. ( Άγγελος Μπεφόν)

v  ALLIANZ (Σταμάτης Βλάχος)

v  AXA (Ερρίκος Μοάτσος, Νικόλαος Σακελλαρίου)

v  CNP (Ιούλιος Κωνσταντίνου)

v  CROMAR (John Croker)

v  DAS (Νάντια Σταυρογιάννη Γεώργιος Τάσσης)

v  EUROLIFE ERB (Νικόλαος Δελένδας, Νικόλαος Χουλιάρας

v  ERGO (Ευστάθιος Τσαούσης)

v  GENERALI (Γαβριήλ Κατσάνος)

v  GROUPAMA (Κων/νος Σεμερτζόγλου, Ελευθέριος Γκαραγκούνης)

v  INTERAMERICAN (Ηλίας Μάλλιος, Νικόλαος Σωφρονάς)

v  INTERASCO (Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος)

v  METLIFE (Δημήτριος Μαζαράκης, Γεώργιος Ζερβουδάκης, Κων/νος Δερβεντζής)

v  NN HELLAS (Μιχάλης Σωτηράκος)

v  ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Γεώργιος Ζαφείρης, Μιχάλης Τάτσης)

v  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ (Βασιλική Ρούσση)

Θεσμικοί φορείς

v  O Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

v  H Γεν.Δ/ντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη

v  O Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

v  O Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Μπενέτος

v  Πρόεδροι των Φορέων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Γεώργιος Καραβίας-ΣΕΜΑ, Αλέξανδρος Ραφαηλίδης-ΠΟΑΔ

Καθώς επίσης και οι

v  Tέως Πρόεδροι του Συνδέσμου μας

Αθανάσιος Σκουτέλης, Γιάγκος Παναγιωτόπουλος, Ιωάννης Κορωναίος, Δαυίδ Ανδρέου

v  Μέλη παλαιών Διοικητικών Συμβουλίων

v  Eκπρόσωποι του κλαδικού τύπου και

v  120 Συντονιστές μέλη του Συνδέσμου.

Χαιρετισμό με δήλωσή τους σε video, για το ρόλο του Συντονιστή απηύθυναν : ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Πρόεδροι των Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης (κ. Γεώργιος Καραβίας-ΣΕΜΑ, κ. Παναγιώτης Λελεδάκης-ΠΣΑΣ, κ. Αλέξανδρος Ραφαηλίδης-ΠΟΑΔ) , οι Επικεφαλής των Ασφαλιστικών Εταιρειών που διαθέτουν agency: κ. Νικόλαος Σακελλαρίου (Δ/ντής Δικτύου Διανομής ΑΧΑ Ασφαλιστική), κ. Γαβριήλ Κατσάνος (Δ/ντής Πωλήσεων Ασφ.Ζωής GENERALI), κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου (Εμπορικός Δ/ντής GROUPAMA Ασφαλιστική), κ. Ιωάννης Καντώρος (Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου INTERAMERICAN), κ. Γεώργιος Ζερβουδάκης (Head of Face-to-Face Distribution METLIFE), κ. Μιχάλης Σωτηράκος (Γεν.Δ/ντής Πωλήσεων ΝΝ), κ. Ιωάννης Παπουτσάς (Δ/ντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου ΑΤΕ Ασφαλιστική-ERGO), κ. Γεώργιος Ζαφείρης (Γεν.Δ/ντής ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική), κα Βασιλική Ρούσση (Εμπορική Δ/ντρια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ), καθώς και οι: κ. Νικόλαος Δελένδας (Γεν.Δ/ντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης EUROLIFE ERB), κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος (Δ/ντής Πωλήσεων INTERASCO).

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, που αναφέρθηκε στην 30ετή δράση του Συνδέσμου, παρουσιάζοντας σε videoμία αναδρομή στις σημαντικές στιγμές και δράσεις του Συνδέσμου από την ίδρυσή του έως σήμερα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, στους Γ.Πάντικ (Πρόεδρος & Γεν.Γραμματέας), Κ.Αναγνόπουλο (Πρόεδρος), Ι.Μπουρλακή (Αντιπρόεδρος, Γεν.Γραμματέας, Ταμίας) και Γ.Σουβατζόγλου (Μέλος ΔΣ), οι οποίοι δεν είναι πια μαζί μας.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις του Νομικού Συμβούλου του ΠΣΣΑΣ, κ. Στυλιανού Κόκιου για την 30ετή συνεισφορά του στον Σύνδεσμο και της Γραμματέως του ΠΣΣΑΣ, κας Ρούλας Τσεκουρλούκη για την 25ετή συνεισφορά της στον Σύνδεσμο.

Δυο ιδιαίτερες εκπλήξεις στην εκδήλωση ήταν η παρουσίαση του νέου λογότυπου του Συνδέσμου, το οποίο βασίστηκε στο τρίπτυχο του έργου του επαγγέλματος του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων, «Επιλογή – Εκπαίδευση – Εποπτεία», καθώς και η παρουσίαση του Video-promo που σκοπό έχει να προβάλει το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου δίνοντας απαντήσεις στις νέες προκλήσεις που υπάρχουν, αλλά και να τονίσει τον σημαντικό ρόλο του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων για την εξέλιξή του.

Το συγκεκριμένο videoπου παρήγαγε ο ΠΣΣΑΣ με τη βοήθεια της μεγάλης διαφημιστικής εταιρίας Sprint, είναι στη διάθεση κάθε Συντονιστή, για να το χρησιμοποιήσει με όποιο τρόπο εκτιμά στη δουλειά του.

Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης μοιράστηκαν USB sticks, που περιλάμβαναν τα 2 video και τις μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις των Επικεφαλής των Ασφαλιστικών Εταιρειών και των Θεσμικών Φορέων της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Το 1ο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με το κόψιμο της τούρτας και στην συνέχεια ακολούθησε ένα ελαφρύ γεύμα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.