ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Π.Σ.Σ.Α.Σ. "Connecting LEADERS" 17/1/2014

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΠΣΣΑΣ διοργανώνει Εκπαιδευτική Ημερίδα στις 17/1/2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Ε.Β.Ε.Α., με τίτλο «Connecting LEADERS».

Βασικός ομιλητής θα είναι o κ. Phillip C.Richards, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, Διεθνή Οργανισμό που ειδικεύεται σε εκπαίδευση στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις από διακεκριμένους Συντονιστές με μακροχρόνια συμμετοχή στα συνέδρια της GAMA.

Πιο συγκεκριμένα

  • Τοζακίδης Ιωάννης με  θέμα «Στελέχωση σημαίνει Ζωή»
  • Κατσιγιάννης Αθανάσιος με θέμα « Οι προκλήσεις του Manager»
  • Φαραντούρης Δημήτριος με θέμα «Change-Άλλαξε»

Επίσης εκ μέρους του ΠΣΣΑΣ ο κ. Γαβαλάκης Δημήτριος θα αναπτύξει το θέμα « Η αξία της στατιστικής στο management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών».

Θα προηγηθεί εισήγηση του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου που εκτός των άλλων θα αναλύσει την αξία της συμμετοχής στην GAMA και θα προλογίσει τον ομιλητή.

Στην αρχή της Ημερίδας θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ε.Ε.Ε & Ε.Β.Ε.Α.), Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε.Α.) και ο κ. Ιωάννης Καντώρος (ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & MARKETING INTERAMERICAN).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ε.Ε.Α. και με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών.

Μεγάλοι Χορηγοί στην εκδηλωσή μας είναι οι εταιρίες INTERAMERICAN και ING αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης της Ημερίδας.

Επίσης στηρίζουν την Ημερίδα οι εταιρίες, ΑΤΕ Ασφαλιστική, InternationalLife, MetLife Alico ως Χορηγοί .

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες AIG, Eurolife ERB Ασφαλιστική, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, Prime INSURANCE.

Η συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Ημερίδα εντάσσεται στο πλάνο ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας του Π.Σ.Σ.Α.Σ. με την GAMA International η οποία ξεκίνησε το 2013 με την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης “ Ο Συντονιστής – BacktoBasics” και ελπίζουμε να αποτελέσει ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο για όσους στελεχώνουν, επιλέγουν και διοικούν Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Ενημέρωση για το αναλυτικό πρόγραμμα, τοκόστος συμμετοχής αλλά και την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου μας στα τηλ. 210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία Π.Σ.Σ.Α.Σ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.