Κουφογεώργος Σωτήριος

  Σωτήρης Κουφογεώργος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1963, είναι παντρεμένος με την Γιαούζου Παρασκευή η οποία είναι Ασφαλιστικός Σύμβουλος και έχουν τρία παιδιά - τη Γεωργία – τη Μανώλια και τον Παύλο.

Απόφοιτος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά – Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε συνεργασία ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος με την Εθνική Ασφαλιστική, αμέσως μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, το έτος 1988.

Από το 1991 μέχρι σήμερα είναι Συντονιστής και συνεργάζεται αποκλειστικά με την Εθνική Ασφαλιστική. Έχει λειτουργήσει σε όλες τις βαθμίδες Συντονισμού μέχρι Διευθυντής Γραφείου Παραγωγής.

Στόχος του είναι η Δημιουργία Επιθεωρήσεων οι οποίες θα λειτουργούν με το Εξελιγμένο Σύστημα Υποστήριξης Συντονιστών που εφαρμόζει από το 2005 και μετά.

Ασχολείται με τα κοινά στον τόπο κατοικίας του από το έτος 2003 και έως σήμερα έχει διατελέσει από Μέλος Συλλόγου Γονέων μέχρι Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Αχαρνών που αντιπροσωπεύει 107 Σχολεία.

Έθεσε υποψηφιότητα τον Νοέμβριο 2011 για τις Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στήριξε το συνδυασμό του κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννη.

Από τον Απρίλιο 2013 λειτουργεί υποστηρικτικά ως Γενικός Γραμματέας και δημιούργησε το WebSite του Συλλόγου Ασφαλιστικών Συμβούλων Εθνικής Ασφαλιστικής ΣΑΣΕΑ.

Βρίσκεται αρκετά χρόνια δίπλα στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και το Δεκέμβριο 2013 εκλέγεται Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΣΣΑΣ.

Στόχος της ενασχόλησής του με τους Συντονιστές Ελλάδας είναι να αναγνωριστεί σε όλα τα Επίπεδα (Κράτος – Ασφαλιστικές Εταιρείες) η Υπεραξία που δημιουργεί το επάγγελμα-λειτούργημα του Συντονιστή και ο Σύνδεσμος να είναι το Κέντρο συλλογής και Επίλυσης θεμάτων Συντονιστών.