Γαβαλάκης Δημήτριος

   Δημήτρης Γαβαλάκης

Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων

Πρόεδρος Ε.Α.Δ.Ε. ( Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος)

Πρόεδρος Π.Σ.Σ.Α.Σ ( Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων )

Ο Δημήτρης Γαβαλάκης κατέχει τη θέση του Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Σ.Α.Σ) από το 2011, είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (Ε.Α.Δ.Ε.) και μέλος Δ.Σ του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ).

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, το 1991, στην ALICO. Το 1996 αρχίζει η προσπάθειά του στο managementστην Commercial Union Life ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και έπειτα από τρία χρόνια διακρίσεων προάγεται στη θέση του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων (Agency Manager). Το διάστημα 2004-2010 το Υποκατάστημά του ήταν το πρώτο σε συνολικές εισπράξεις χαρτοφυλακίου ζωής της Commercial Value. Την τελευταία περίοδο λειτουργίας της εταιρείας κατείχε και τη θέση του επιθεωρητή πωλήσεων του εταιρικού δικτύου (Agency).

Σήμερα έχει την ευθύνη της εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Life Plan Insurance, την οποία ίδρυσε με τους επί χρόνια καταξιωμένους συνεργάτες του, τον Μάρτιο του 2010. H Life Plan έχει βραβευτεί, για τα παραγωγικά της αποτελέσματα, το 2014 και το 2015 με την διάκριση IMA (International Management Award) της GAMA International.

Το 2014, ως πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ, συνετέλεσε ουσιαστικά στην ίδρυση του ελληνικού παραρτήματος της GAMA International, και έκτοτε αποτελεί μέλος του Boardτης GAMA Hellas.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα σπουδών LUTC του T.A.C., που εκπροσωπούσε στην Ελλάδα το Ι.Χ.Ο.Σ., και έχει παρακολουθήσει σειρά συνεδρίων της GAMA αλλά και σεμιναρίων της Limra και του ΕΙΑΣ.